Ryuq666 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Poszukuję żołnierza, osobno ręce, nogi, głowa [żeby można było zrobić animację] Najlepiej jeżeli byłby to Żołnierz Polski Współczesny :] Lub jakikolwiek spełniający te warunki, przerobię go w razie czego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 ---Już nieważne--- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 od boku, platformówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Ta, nie luknąłem dobrze na temat sry za głupie pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryuq666 Opublikowano 18 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Ja ci dam platformówkę! :D:DPotrzebne mi do zrobienia Cutscenek, przerywników pomiędzy misjami, min. Atak polaków Na Pragę itp. Ja sobie te animki zrobię tylko dajcie mi części :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi