Vhad Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Cześć mam problem. Kupiłem sobie Pada MANTA MM821 SUPER GAME PAD 2in1 PS3 PC no i komputer go czyta ale PES 2011 czy FIFA 11 też czytają w konfiguracjach ale już gdybym chciał coś w nich zmienic to nie. Chyba chodzi o sterowniki. MOglibyście je znaleść czy coś? Bardzo bym was prosił ;) . Pozdro, Vhad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 1) Skoro komputer obsługuje, to ma sterowniki 2) Powinieneś mieć na płytce 3) Może gry nie wspierają Pada? 4) Poszukaj aplikacji typu qjoypad 5) Google nie boli 6) http://pobierz.pl/szukaj,sterowniki-manta-mm821.html - Chyba to Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Ja tam z manty produktów nie polecam. Szybko się psują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Możesz próbować z x360ce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi