Tofik Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Mam problem bo mam jakiś domek (i jak się na niego wciśnie to tabelka wyskakuje) i gdy wyskoczy mi jakieś pytanie i wciśnięciem na guzik to potwierdzam to wyskakuje mi ta tabela z domku bo ten guzik był w tym miejscu co domek, jak zrobić by ta tabela się nie pojawiała ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Chyba połknąłem mózg albo ty masz jakieś kompleksy... Wyświela ci się tabelka, bo ty tak ustawiłeś i jednocześnie chcesz aby tabelki nie było? Nie rozumiem... EDIT: Już rozumiem. Masz domek, jak go się wciśnie to wyskoczy tabelka. Na domku jest inny obiekt "guzik", jak go się wciśnie to wyskoczy pytanie ale pojawia ci się i pytanie i tabelka, bo naciskasz oba jednocześnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tofik Opublikowano 31 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 wow, gratuluje Sherlocku, o to właśnie mi chodziło, ale już wpadłem na to jak to zrobić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi