Bedziom Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Siemka. Proszę o grafikę od góry : - pociągu osobowego (wys. 320, szer. 128) - pociągu towarowego (chodzi o takie wagony przypominające kontenery bez dachów na kółkach)(wymiary jw.) - jakiegoś plecaczka (32x32) - jakiejś paczki (32x32) - wagonu do pociągu osobowego (wys.320,szer.128) - lokomotywy do w/w pociągu (rozmiary jw.) - wagonu do pociągu towarowego (rozmiary jw.) To niewiele, ale bardzo mi się przyda. Z góry dzięki :) Proszę jeszcze o luknięcie do tego tematu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 hmm wiem że badziewny ale jakoś tak wyszedł :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 20 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Fajne, użyję :) btw. kolejna prośba (patrz - post 1) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Nie wiem czy ten topic dalej aktualny, ale nudziło mi się więc nasmarowałam towarowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi