LionX Dagger Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 nagle z dupy włazisz do tego tematu i wjeżdżasz na autora, trochę to dziwne. co fakt to fakt @Compi trudno to ukryć by nie oftopić to zapytam jak tam prace nad grą jeśli autor w ogóle jeszcze przegląda forum :P edit: Ech ja to zawsze się spóźnię :3 Btw. Fuck off Btw. bardzo dojrzała postawa widać że masz się czym wywyższać od autora tematu -sarkazm- edit 2: Dziwne wydawało mi się że coś już w tym temacie pisałem :P no nic widać tylko go obserwowałem :3 więc tak trochę późno ale zawsze sam pomysł dość minimalistyczny i prosty dzięki czemu ma szansę na ukończeniem, nie przewiduję jakiegoś większego hiciora ale na pewno czegoś się nauczysz, nie od razu Rzym zbudowano :3 co do korzystania z przykładów nie neguję, sam się uczyłem na przykładach ThatGamesGuy, ba mój wake up jest coverem przykładu marka overmarsa, więc nie przejmuj się i powodzenia :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Btw. bardzo dojrzała postawa widać że masz się czym wywyższać od autora tematu Myślisz że tak napisałem, bo Anty napisał jednego posta? Zawsze musi stać w opozycji do mnie. Zrobiło się to trochę nużące, więc postanowiłem to krótko spłętować. Tak wiem, jestem zły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Możliwe, nie wnikam w wasz konflikt może ma powód, nie wiem to sprawa między wami nie moja nie zmienia to faktu że dojrzałością i (jak to w temacie było) swoim "wyższym" rozwojem umysłowym nie zabłysłeś po prostu komentuje to co widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 11 Października 2011 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Łochocho! Widzę, że dosyć mocno ciągnęła się ta burda. No nic... ten temat napisałem dosyć dawno. Teraz zrozumiałem, że jest to naprawdę beznadziejny pomysł, który można wymyślić w parę chwil. Rozpocząłem więc pracę nad innym projektem, który, jak uważam, jest bardziej interesujący i w miarę... mroczny... ;) (szczegóły na moim profilu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 projekt umarł jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi