Bedziom Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Siemka! Mogę prosić o grafiki małych obiektów z otoczenia (np. gazeta, paczka fajek itp.) w perspektywie top-down? Styl dowolny, byle nie było to duże. Gazeta w moim wykonaniu wygląda tak : , więc niech to będzie w takiej skali. Dzięki z góry ;) E: poprawka, źle się wyraziłem. Nie w takiej skali, tylko, że jak gazeta ma taki rozmiar, to żeby np. przewrócone krzesło miało odpowiedni rozmiar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 nie wiem czy może być takie coś prostego, ale jeśli na wzór gazety to masz: zbita butelka(leżąca na ziemi) + książka + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 12 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Wielkie dzięki :) Jak najbardziej się przyda ;) Chociaż butelka jest chyba trochę za mała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 nie wiem czy ci się jeszcze przyda ale mam grafike pszczół (można przerobić na muchy:P) link stąd pobierałem: link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 o, przyda się, ale pewno będzie trza podać źródło :/ Trudno, ważne, że jest :) Oczywiście proszę o następne do tego podobne grafiki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 ale do jakiej gry? chodzi o to inne będą do klasycznego rpg a inne do strzelaninki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 A jakie to są do "klasycznego erpega"? Bo nie wiem, czy będzie pasować, czy nie. Zapodaj jedną z takich, to się przekonamy, cze pasuje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 sorki ale nie mam jeszcze takich obrazków dekoracje będę robić na końcu napisałem żebyś sprecyzował to większe szanse są że ci ktoś pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Rifresz. Grafa jest do tds'a. Właściwie do tego samego, do którego potrzebuję to. Btw. może ktoś połączyć te 2 wątki? Będzie lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi