LionX Dagger Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 cze chciałem się zapytać czy może któryś z was ma stare exeki mojego projektu treshure master lub jak kto woli got hit, głównie chodzi mi o te z lasem i roślinkami, wersje z machającym diego, oraz (co prawda wydaje mi się że nigdy jej tu nie wrzucałem ale) z hight mapką wyspy. i czy ma ktoś moje stare warmsy z ligi 24 z góry dzięki za jakąkolwiek pomoc :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 jeśli chodzi o grę z Ligi 24 - poszukaj w archiwum Ligi, na pewno znajdziesz :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 jeśli chodzi o grę z Ligi 24 - poszukaj w archiwum Ligi, na pewno znajdziesz :3 Niestety akurat tura Klon Wormsów jest pusty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi