marcinbrzozowski Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 jestem kompozytorem z prawdziwego zdarzenia , nie jakims tam komputerowym , gram na fortepianie i zajmuje sie myzyka od 20 lat , zapraszam do wysluchania mojej tworczosc , chetnie cos skomponuje komus do gier , flmu i innne . http://www.jamendo.com/pl/artist/Marcin_Brzozowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Dlaczego mam dziwne wrażenie, że nie jesteś tym za kogo się podajesz.... Po poważnym człowieku, grającym na fortepianie jednak spodziewałbym się zaczynania zdań od dużej litery, jakiejś bardziej wyrafinowanej możliwości wypowiadania się oraz kropki raz na jakiś czas. Aha.. no i mniej literówek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 10 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Racja. Sam też jestem "muzykiem", gram na pianinie i gitarze, oraz mam 12 lat, a wypowiadam się o wiele bardziej wyrafinowanie. Nie chcę Cię jakoś obrażać, ale uwierze, że jesteś muzykiem tylko wtedy, gdybyś pisał to po pijaku. Chyba trochę jednak przesadziłem... przepraszam, czasem mnie ponosi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi