Nirvan Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Może ktoś już miał ten problem. Chce zagrać sobie w age of empires 1 przez neta, mam odblokowane odpowiednie porty, zapora windows całkiem wyłączona. (mam liveboxa tp i windows XP sp3) Włączam tryb TCP/IP i gdy klikam załóż grę pokauje się ekran że "gra jest tworzona a jak sie nie pokaże inne okno w ciagu 15sec to kliknąc esc", no to czekam czekam i nic, esc dusze i tez nic sie nie dzieje. Klikam ctrl+alt+delete i okazuje się że gra nie odpowiada. Zawieche też chwyta gdy chcę zobaczyć gry. To samo dzieje się przy np Heroesach, the Moon project. Próbowałem zagrać przez Game Rangera i nie idzie bo zaraz gra się wyłącza, a przy Garenie to samo co przy samym tcp/ip, czyli zawiecha . Wie może ktoś co zrobić? Kiedyś wszystko śmigało. szukałem po googlach sporo i znalazlem kogos kto też miał ten problem ale nie został rozwiązany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Moim zdaniem - odblokuj wszystkie porty i sprawdź Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zawiechę to może złapać na kilkadziesiąt sekund przy połączeniu TCP. Najlepiej wyłącz tymczasowo firewall, a potem potestuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Format pomógł :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi