I am vader Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Cześć. Skrótowo: Zabalowałem w biosie,musiałem zrobić reseta cmos, system nie chcial sie wczytac, przeinstalowalem, zainstalowalem ponownie caly szajs i sterowniki. Super Meat Boy nie chce sie odpalic. Aktualizacja sterów kupę daję, usunięcie i instalacja tej gry nie pomaga. Tak samo defragmentacja, sprawdzanie spójności gry a nawet 100% usunecie gry czyli wliczenie w to totalnej kasacji plikow gcf czy jak one sie zwia. Deinstalacja i instalacja steama nie pomogla. JA CHCE NABIC SOBIE KARTOFLA W SMB:< Pomozecie? Edit: A wlasnie jak to wyglada. KLIK > Uruchamianie "Super Meat Boy..." > zielony status ze gram > 3 sekundy na pulpicie(nawet bez otworzenia okna gry) > status "online" a gra wylaczona. E2: Dobra klamie, mam 2 kartofle, ale chce po prostu pograc w te gre. http://steamcommunity.com/id/SSPH Moj profil, tak moja gęba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 - DirectX śmiga bez problemów? (tzn. ten sam?) - W innych grach tego pewnie nie ma? (Przypuszczam, że nie) - Service Pack ten sam masz? Może jakieś poprawki wnieśli (po Service packach zdarza się, że aplikacja przestaje działać) - Tryb zgodności (pobaw się) Więcej pomysłów nie mam :) Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 -DirectX raczej dobrze dziala, inne gry chodzą. -Nie nie ma -Ten sam -A jak to na Steam odpalić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 W parametrach uruchamiania w STEAMie do tej gierki dodaj -window, czy tam -windowed to powinien przy uruchamianiu się wyskoczyć jakiś error, będziesz wiedział czego ci brakuje. edit: prawy na gre -> properties -> set launch options Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 @up - Nie jestem glupi, probowalem. @topic - To jednak byl DirectX. Przeinstalowalem go i dziala. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi