Kimonek Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Witam, posiadam (niestety) SamsungS3310 i nie mogę zainstalować gier .jar i .jad , szukałem po forum co zrobić ale nic nie działa. Może wy wiecie co trzeba zrobić, czekam na odp. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BytX Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Na samsungi NIE da sie zainstalować gier przez komputer. Tylko przez internet w telefonie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Wrzuć sobie na uploader gmclanu i pobierz przez wifi. Nie mam pojęcia czy zadziała ale brzmi sensownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Na samsungi NIE da sie zainstalować gier przez komputer. Tylko przez internet w telefonie :) DA SIĘ :) Wrzucamy jar na karte pamieci, potem menadzerem plikow szukamy tego jar'a i instalujemy. Proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BytX Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 DA SIĘ :) Wrzucamy jar na karte pamieci, potem menadzerem plikow szukamy tego jar'a i instalujemy. Proste. To musisz mieć wyjątkowego samsunga (albo z androidem). Na moich samsungach (D900i C3050 L700 B2100) NIE da sie tego zrobić. Można pokombinować z plikami jad i folderami (przez program jadmaker) Znalazłem topic na innym forum i piszą że się da aale nie gwarantuje sukcesu: http://www.samsungi.pl/viewtopic.php?t=8440 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Sposób Nickolasa powinien się sprawdzić. Na moim Samsungu Avila działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Posiadacz Samsunga Avila potwierdza. Zawsze aplikacje wrzucałem normalnie na telefon i z poziomu przeglądarki na komórce je instalowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Hah! :D Właśnie mama posiada ten telefon i ten sposób działał :) To musisz mieć wyjątkowego samsunga (albo z androidem). Ja nie mam samsunga, ale moja mama ma. Więc moja mama ma wyjątkowy telefon bez androida :( Na moich samsungach (D900i C3050 L700 B2100) NIE da sie tego zrobić. Masz problem. D900i - u kuzyna się DA SIĘ wgrać gry java. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Ok, już sobie poradziłem , znalazłem fajny uploader i ściągałem przez internet w telefonie. Da się przez kompa, prawie na wszystkie samsungi ( ten mój to jeden z kilku lub wielu wyjątków ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi