Owex Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Witam. Otóż chcę zmienić z jednego obj. wartość zmiennej zapisanej w drugim obj. Normalnie to nic trudnego, niejednokrotnie to już wykorzystywałem ale teraz pojawił się dość dziwny błąd. Mianowicie w obj. "strzelanie1" w create mam kod: GML strzal_time=30 a w obj2 w kliknięciu myszy: GML strzelanie1.strzal_time-=3 I pisze "Unknown variable strzal_time". Po prostu nie wiem dlaczego. O co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 strzelanie1 jest w roomie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Owex Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Nie ma :crying: W takich chwilach przypominają mi się prawa Myrphy'ego :D Problem rozwiązany. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi