Pablo-GM Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Witam , jestem posiadaczem tabletu Bamboo Wacom . Od 2 miesięcy pojawiła się usterka , kursor po przyłożenia rysika drży...Może ma ktoś jakieś sugestie czym to jest spowodowane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 odlacz myszke i sprobuj, jak drzy dalej to nei mam pojecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Zainstaluj sterowniki, albo masz za duże sens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 19 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Efekt drgania wciąż ten sam , może to wina tego że lubiłem gryźć rysik ? : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Issen Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 też tak kiedyś miałem. chyba przeinstalowałem sterowniki i pozmieniałem opcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Efekt drgania wciąż ten sam , może to wina tego że lubiłem gryźć rysik ? : D Raczej nie, bo to tablet wykrywa położenie piórka, w piórze jest tylko regulacja nacisku przesyłana do tabletu radiowo, no i przyciski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 opowiedz mi o tym radiowo, bo z tego co pamiętam to piórka w tabletach wacoma nie mają własnego zasilania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi