Gibki Kaktus Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Mam taki kod: show_message_ext('Chcesz przyjac misje? :','Tak',rycerz=1,'Nie') i jak zrobić by: po naciśnięciu tak zmienne rycerz i ulepsz były równe 1 a po naciśnięciu nie zmienna rycerz=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Mam taki kod: show_message_ext('Chcesz przyjac misje? :','Tak',rycerz=1,'Nie') i jak zrobić by: po naciśnięciu tak zmienne rycerz i ulepsz były równe 1 a po naciśnięciu nie zmienna rycerz=0 nie do końca rozumiem ...k',rycerz=1,'N... chcesz 3 przyciski ? jak nie chcesz przycisku w środku to wstaw tam same apostrofy : '' GML option=show_message_ext('Chcesz przyjac misje? :','Tak','','Nie') if option=1 { rycerz=1 ulepsz=1 } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Dzięki,teraz działa mi wybór tylko jak zrobić żeby były tylko 2 opcje a nie 3?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Sorka mają być dwa apostrof beż żadnej spacji itp. '' lub liczba 0 show_message_ext('Chcesz przyjac misje? :','Tak',0,'Nie') już poprawiłem post wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi