ozone15 Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Mam do Was pytanie, mianowicie, czy dało by się w jakiś prosty sposób zrobić tak, by do każdej z np. 4 broni różnego typu(pistolet, karabin, sr) dało by się przypisać pocisk z przypisanymi właściwościami wg. kalibru, czyli np. do karabinka szturmowego M416 doczepić pocisk o nazwie powiedzmy "o68mm" z własnymi właściwościami tj. ciężar, szybkość, siła uderzenia, możliwość penetracji oraz, jak by to powiedzieć, zabijalność przy trafieniu 1 pociskiem w procentach. Dzięki za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 ozone15 napisał(a): Mam do Was pytanie, mianowicie, czy dało by się w jakiś prosty sposób zrobić tak, by do każdej z np. 4 broni różnego typu(pistolet, karabin, sr) dało by się przypisać pocisk z przypisanymi właściwościami wg. kalibru, czyli np. do karabinka szturmowego M416 doczepić pocisk o nazwie powiedzmy "o68mm" z własnymi właściwościami tj. ciężar, szybkość, siła uderzenia, możliwość penetracji oraz, jak by to powiedzieć, zabijalność przy trafieniu 1 pociskiem w procentach. Dzięki za odpowiedzi. tablice Btw. widzę że tworzysz InvoEngine, pamiętaj o mojej propozycji :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozone15 Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 IamTheLaw napisał(a): tablice Btw. widzę że tworzysz InvoEngine, pamiętaj o mojej propozycji :3 nie pomyślałem o tym pamiętam pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi