ozone15 Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Mam do Was pytanie, mianowicie, czy dało by się w jakiś prosty sposób zrobić tak, by do każdej z np. 4 broni różnego typu(pistolet, karabin, sr) dało by się przypisać pocisk z przypisanymi właściwościami wg. kalibru, czyli np. do karabinka szturmowego M416 doczepić pocisk o nazwie powiedzmy "o68mm" z własnymi właściwościami tj. ciężar, szybkość, siła uderzenia, możliwość penetracji oraz, jak by to powiedzieć, zabijalność przy trafieniu 1 pociskiem w procentach. Dzięki za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Mam do Was pytanie, mianowicie, czy dało by się w jakiś prosty sposób zrobić tak, by do każdej z np. 4 broni różnego typu(pistolet, karabin, sr) dało by się przypisać pocisk z przypisanymi właściwościami wg. kalibru, czyli np. do karabinka szturmowego M416 doczepić pocisk o nazwie powiedzmy "o68mm" z własnymi właściwościami tj. ciężar, szybkość, siła uderzenia, możliwość penetracji oraz, jak by to powiedzieć, zabijalność przy trafieniu 1 pociskiem w procentach. Dzięki za odpowiedzi. tablice Btw. widzę że tworzysz InvoEngine, pamiętaj o mojej propozycji :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozone15 Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 tablice Btw. widzę że tworzysz InvoEngine, pamiętaj o mojej propozycji :3 nie pomyślałem o tym pamiętam pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi