Alternative Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Czy mógłby ktoś podać mi jakiś obrazek kostki gitarowej o realistycznych wymiarach, czyli że jak wydrukuję to odrysuje sobie od tego i wytnę z karty kredytowej, bo mi krzywa wyjdzie i nie wiem za bardzo jaki to ma być kształt, no i od razu np bym sobie mógł wydrukować jakiś obrazek na to i nakleić. Z góry thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Nie łatwiej kupić kostkę za grosze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 tata powiedział, że mam sam sobie zrobić, bo jak on był w moim wieku to sam sobie cewki robił i gitare elektryczną zrobił i bla bla bla a ja kostki sam sobie zrobić nie moge, ale już mam to zamykamy temacik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi