4tk Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Dla niektórych to pytanie może być śmieszne, ale ja traktuje je całkiem serio. Czy da się jeszcze odratować 4-letnią nokię 5300 xm, której zalał się ekranik tak, że widać może 1/5, nie działa mikrofon i praktycznie nie ma obudowy? A może bardziej opłaca się kupić nowy telefon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 4/5 jest dalej zalane cieczą? Nie czyściłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Moze zle sie wyrazilem. Jest kompletnie zepsute. Edit: i dodam, ze pozostala 1/5 i tak nic nie wyswietla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkarius Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Odratować się jeszcze pewnie by dało, jakby się uparł. Z tego co mówisz wyświetlacz, mikrofon i obudowa do wymiany - nie orientuję się w kosztach, ale jestem prawie pewien, że taniej wyjdzie coś innego kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Płakam, bo ten telefon towarzyszył mi podczas obozu, był młotkiem i obcęgami w jednym, przyjął na siebie kilka moich kulek w paintballu i ASG... dobry przyjaciel ._. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Jak tak traktujesz telefon, to zakup lepiej wzmacniany, wojskowy, za 400zł na allegro. Naprawa tego telefonu wyjdzie Cię drożej niż zakup używanego w b.db stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Teraz doszedłem do wniosku, że w telefonie liczy się głównie dusza (czyt. karta pamięci), nie powłoka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BytX Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Naprawa tego telefonu przewyższy jego wartość... kup samsunga b2100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rintohsaka Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Kup IPhone. Całkiem wytrzymały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi