Patrysław Opublikowano 29 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2004 Mam problem. Nie wiem jak zrobić zmianę wyglądu zalinkowanego obrazka podczas najechania na niego kursorem (hover). Jeśli ktoś mógłby mi pomóc, to fajnie. :) Wydaje mi się, że zrobienie takiego obrazka, to rzecz banalna, ale "coś mi nie wychodzi". :) Help! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2004 Z tego co wiem, to w Javascript masz taką funkcję OnMouse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 30 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2004 Może trochę więcej, bo w Javie, to ja umiem tylko edytować gotowe skrypty. Z góry dzięki za jakąkolwiek (sensowną) pomoc. "Help me if you can I'm feeling dooown..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2004 W IPB 2.0 PF 1 znalazłem coś takiego: <area shape="rect" coords="25,1,31,10" onMouseOut="java script:showColor('')" onMouseOver="java script:showColor('#00FF99')" onClick="java script:keepColor()"> Jest to kod napisany w XHTML (którego nie znam :P). Zrobiłbyś to samo w IMG tyle że w onMouseOver byś dał kolejny znacznik IMG (nie wiem czy tak można). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 30 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2004 Już sobie poradziłem. Zamykam temat. Gdyby ktoś w przyszłości miał ten sam problem, to PMować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi