Alternative Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Jak dodać wykonawcę na LastFM? Bo chciałbym siebie np. dodać, chociaż nic jeszcze nie stworzyłem, ale zrobiłem sobie do swojej gitary akustycznej taką klamerke z mikrofonem i nagrywam coś w audacity, przerabiam, jakieś noobskie covery itd :D, to gdzie to dodać i czy to się wiąże z jakimiś kosztami, czy można to porównać do założenia konta fikcyjnego na nk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 http://www.last.fm/uploadmusic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Tam jest regulamin po angielsku, ja tak w 70% może rozumiem co tam jest napisane, ale niepokoi mnie że jest tam ponad 30 słów "payments". czy to napewno nie kosztuje ;3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Z tym payments chodzi o program lojalnościowy. Czyli dostajesz kasę, ale niewiem kiedy to dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi