Remigiusz Bonk Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Jestem absolwentem Akademii Muzycznej w Katowicach w klasie kompozycji. Pisze muzyke do gier, spektakli teatralnych, filmów, reklam itp. Posiadam najnowsze biblioteki sampli Zapraszam na mają strone. Adres w sygnaturce. Remigiusz Bonk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 serio masz na nazwisko Bąk? :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Wybacz Windzie, to czysty idiota, ale serio to przedstawia tak z 50% Gmclanu. Za to tej drugiej czesci, jestem pewny ze bardzo jest milo ze maja okazje na wspolprace z kims takim jak ty, lecz niestety sa zbyt leniwi by cokolwiek zrobic. Zobaczymy czy bedzie jakis wiekszy ruch gdy gry w GMie bedzie mozna wrzucac na np Kongregate czy gdzies. Fajnie by bylo gdybys podal GG czy cos, to najczestszy i najlepszy wdg mnie, sposob kontaktu pomiedzy nami, gdy np robimy razem gre czy cos, jseli w ogole jakies sa checi. Akurat Ja teraz mam projekt w toku, wiec mozemy sie nawet zgadac ; ) Znajac czesc moich haterow, zaraz pewno beda na mnie blulzgac itp, ale niestety ze "slawa" przychodzi i kompletne przeciwienstwo. Moje gg jest na moim profilu wiec jesli masz ochote sie skontaktowac, i nie zostales zdemotywowany co do tego forum przez Elevatora wyzej, prosze o kontakt. PS Moze by tobiie tez strone poprawic? Taka prosta i neizbyt mila dla oka ; P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Poxipol, grzybie, zepsułeś najlepszy temat świata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Wybacz Windzie, to czysty idiota, ale serio to przedstawia tak z 50% Gmclanu. Za to tej drugiej czesci, jestem pewny ze bardzo jest milo ze maja okazje na wspolprace z kims takim jak ty, lecz niestety sa zbyt leniwi by cokolwiek zrobic. Zobaczymy czy bedzie jakis wiekszy ruch gdy gry w GMie bedzie mozna wrzucac na np Kongregate czy gdzies. Fajnie by bylo gdybys podal GG czy cos, to najczestszy i najlepszy wdg mnie, sposob kontaktu pomiedzy nami, gdy np robimy razem gre czy cos, jseli w ogole jakies sa checi. Akurat Ja teraz mam projekt w toku, wiec mozemy sie nawet zgadac ; ) Znajac czesc moich haterow, zaraz pewno beda na mnie blulzgac itp, ale niestety ze "slawa" przychodzi i kompletne przeciwienstwo. Moje gg jest na moim profilu wiec jesli masz ochote sie skontaktowac, i nie zostales zdemotywowany co do tego forum przez Elevatora wyzej, prosze o kontakt. PS Moze by tobiie tez strone poprawic? Taka prosta i neizbyt mila dla oka ; P Lepiej napisz do niego maila, nie sądzę, żeby tu jeszcze zaglądał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi