ozone15 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 <> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xseon Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Grafika nie jest twoja!!! Co do gry to zapowiada się świetnie!! mogę spytać ile ta gra była robiona?? Opis nieciekawy i zniechęcający niema opisu jednostek i wogole budynków. Moja ocena 5/5 Oczywisie i zmien opis gry na lepszy a i TA GRAFIKA TWOJA CZY NIE>?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 @up Ogarnij się w końcu z tymi "!!!", ocenami i gramatyką. Gra wygląda bardzo ciekawie, opis ubogi jak panda rumuńska - zaprezentuj coś więcej. Wiele innych jest zbyt szerokim określeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Screeny są z gry Glest 1/5 za screeny z innej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozone15 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Screeny są z gry Glest 1/5 za screeny z innej gry z gry, a może raczej z silnika gier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xseon Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Bosu tak myślałem ze skąs je znam :) patrząc na trailer z i am legent z jego gry xDD kuurde dąłem 5/5 :( Morro ocena dobra po screenach!!! z kad miałem wiedzieć ze wkleił sobie jakaś grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 z gry, a może raczej z silnika gier To nie wiem co mamy oceniać, może podpowiesz? Bo nie widze ani fabuły ani jakiś szczególnych cech gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Jakbyś nie zauważył, nie wystawiłem oceny neonku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi