Cekol Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 wiem że macie mnie dosyć i wogule ale zrobiłem przykład jak to w jesnym obiekcie zrobić guziki,grupy,mena,i inne :) oto link:https://gmclan.org/up808_4_guziki.html Ha! przykład narazie jest w rozszeżeniu EXE(będzie w wersji edytowanej dopiero gdy przyznacie że ja go zrobiłem a nie że przerobiłem jakiś przykład ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 11 Lipca 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 A jak mamy przyznać? To ciebie bedzie meczylo sumienie jesli nas oszukujesz. My nie jestesmy w stanie zapoznac sie ze wszystkimi przykladami na swiecie i nie od tego jestesmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Ranmus ma rację, nie znamy przecież wszystkich przykładów do GM jakie powstały, bo jest ich (za przeproszeniem) od cholery. Lepiej daj odrazu kod, to wtedy łatwiej będzie rozpoznać, czy to ty zrobiłeś, czy nie ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 12 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 no dobrze. tu jest wersja do edycji :https://gmclan.org/up808_11_guziki.html tylko się nie wystraszcie bo tam jest tyle kodu nababrane i pociachane :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeWuO Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 No to chyba mija sie z celem. Przykłąd powinien być optymalny i czytelny. Po co robic przykłąd z burdelem, jak mało kto bedzie mógł z niego skorzystać? A to czy przerobiłeś jakiś inny czy nie to mnie osobiście wali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 yay, sam najpierw naucz się to zrobić "prosto, szybko, i łatwo"(tzn. wymyśl jakiś lepszy sposób na napisanie tego przykładu - prostszy, wydajniejszy itd.), bo zmagań z kodem nie można uznać jako przykład dla innych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Nie chce cię o nic obwiniać ale mi się wydaje że to nie twój przykład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 ..właśnie go obwiniasz XD i podaj może jakiś argument na poparcie swojej teorii spiskowej, bo sila_perswazji = 0; w tym momencie =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi