Vhad Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Jak zrobić aby muzyka którą słucham na youtube leciała tylko w słuchawkach? PS: Mam Windows 7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 podpiąć je do gniazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vhad Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Bardzo śmieszne <_< . Mam je podpięte ale działa tylko jak gadam z kimś na skype. Co zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 A jak masz yt włączone to w głośnikach leci, czy w ogóle? Może masz przeglądarkę wyciszoną (w win7 możesz każdej aplikacji osobno ustawiać poziom głośności przecież) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vhad Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 E: już ustawiłem :) Leci tylko w głośnikach a jak dokładnie to ustawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 E: już ustawiłem :) Leci tylko w głośnikach a jak dokładnie to ustawić? Odepnij głośniki i podepnij słuchawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi