Grela Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Ten temat dedykuje fanom DR Who. Mianowicie, podczas nadawania pewnego odcinka tegoż serialu na żywo w Chicago w 1987 jakiś nieznany człowiek w przebraniu Max Headrooma "włamał się" na sygnał i zaczął nadawać siebie i mówił coś i wydurniał się. Filmik wygląda dość autentycznie, ale niewiem czy to pewnego rodzaju creepypasta. Resztę do dyskusji pozostawiam Wam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Takich tematów potrzebuje Valhalla, Grela! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Tak, bo wpisanie tego w google i sprawdzenie pierwszego wyniku jest za trudne :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Nad czym tu dyskutować, skoro to się wydarzyło na prawdę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 No faktycznie, sprawdziłem. Ale dziwne to jest, gościu musiał mieć niezłe pojęcie o sygnałach itp. tym bardziej, że nigdy go nie znaleziono. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 O, jaki tajemniczy link. Podzielę się nim z GMCLANem i założę nikomu niepotrzebny temat chociaż wiem, że mamy już temat z fajnymi linkami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Swoją drogą w related trafiłem na takie coś: http://pl.wikipedia.org/wiki/UVB-76 i przypomniał mi się temat, którym się kiedyś jarałem, czyli stacje numeryczne :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Stary, dobry Doctor; ósmy, czyż nie? :) No co tu dużo mówić ;) Ale w dzisiejszych czasach raczej takie coś się nie zdarza, a tamta technologia była przedpotopowa (ale niezła) Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi