enter11 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Tytuł: Gluty Gatunek: Platformówka Opis: Bohater który jest glutem ma za zadanie uratować swoją krainę przed 12 kosmitami i demonami.Bohater musi pokonać rozmaite pułapki.Niestety gra narazie nie posiada zapisu gry więc trzeba grać z wielką ostrożnością.Gra pozwala na granie od 1 gracz do nawet 3 graczy (oczywiście z jednego komputera).Po przegranej możemy się zapisać na tabeli wyników.Po wypakowaniu trzeba ją zainstalować w dowolnym katalogu.Po instalacji będzie na pulpicie (skrót) lub MenuStart/WszystkeProgramy/EnterGames Gluty.Jeśli gra się znudzi po prostu tam gdzie ją zainstalowaliśmy będzie plik usunięcia co usunie skrót,folder,grę. Download: Instalka gry: Gluty 1.0 Rozmiar pliku: 14,4 MB Autorzy: Enter Games Screeny: Pierwszy poziom (w trawie) Poziom w niebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter11 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Dodam że tą grę robiłem jeszcze przed backiem :D Co każdy poziom dochodzi coś nowego. Np: Podróż 2-Można latać balonem 6-sprężyna (nie łatwo na niej skakać, można łatwo spaść) Są 4 przedziały 1.W Trawie 2.Nad ziemią 3.W Jaskini 4.W chmurach A i ostatni poziom z bossem nie jest skończony! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Już na początku odrzuciła mnie waga gry, screeny z grą no i instalowanie tego czegoś na dysk, ale pobrałem , zainstalowałem i zagrałem. Granie w tą grę to żadna frajda, menu gry brzydkie, grafika również nic szczególnego, cała gra ogólnie jest fatalna. Z ciekawości włączyłem opcje na "3 graczy", a tu co? Gracz trzeci ma takie same klawisze jak gracz 1. 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Dodam że tą grę robiłem jeszcze przed backiem biggrin.gif Toć żeś wyjątkowo dużo zrobił w takim czasie. Nie pobrałem gdyż odrzucił mnie instalator, grafa i glutowaty temat. Sądząc powierzchownie wystawił bym pałkę za twoją giercę. Ahoj kapitanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Instalator... dziękuję, odmówię sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Plus do tego MMF2 albo TGF2, kojarzę bo tym "panelu" przy screenach na górze ^^. EDIT: Dowody to jeszcze te serduszka i ta czcionka punktów + gratis instalator :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi