Dilek Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Greeni 3: Hot Guns Kolejna część mojej gry arcade-platformowej. Teraz jednak skupiłem się bardziej na wątku fabularnym. Bedzie dużo mniej motywów arcade. Gra zyska też wreszcie tlo dźwiękowe. Wiem teraz napewmno że wykorzystam do niej, między innymi zespół Skinny Puppy. Więcej przeciwników, a nawet czasem trzeba bedzie pomysleć :) Leweli bedzie mniej niż 30 (tak jak było w dwójce), ale za to będą o wiele bardziej rozbudowane. kazdy będzie inny. Planuje zrobic ich około 10. Ale naprawde nie bedą łatwe, a napewno też nie krótkie. Teraz nie bedziemy naskakiwać na wrogów tylko do nich strzelać. Akcja będzie dużo dynamiczniejsza. Przynajmniej takie mam plany. A tutaj macie screena i pare grafik :) Smacznego :) Planuje w ostatecznej wersji zrobić greeniego z taką grafiką. Być może dam dziś wieczorkiem wersję alpha do zagrania. W pierwszym lewelu. Ale mam jeszcze pare klopotów :) PS: Obserwójcie moją sygnaturkę... bedziecie na bierzaco informowanio postepie prac nad grą :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simonell Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Nawet fajnie wygląda i mam nadzieję że zrobisz to co zamierzyleś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Gra zapowiada sie swietnie... a ta grafa... ach. Gralem w ruga czesc to jakby nie ta grafa to gra glupia by nbyla. Ta grafa nadaje ens grze... powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi