alwin Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Mam punkcik i chcę aby w okół niego np w odl 100 pix krążył sobie obiekt. Pierwszy pomysł to danie origina sprita na ten punkt i wtedy normalnie zmieniać mu obrót. Ale- nie chcę aby on sam w sobie się obracał lecz tylko żeby latał wokół jakiegoś tam punktu. Nie mogę sobie poradzić:/ Zrobiłem animację ale wolałbym to zrobić kodem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Użyj lengthdirów :) . Napisać ci kod ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Lenghtdirami E: Nie zdążyłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 x = xsrodekokregu + lengthdir_x(100, kat); y = ysrodekokregu + lengthdir_y(100, kat); kat += 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi