4tk Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 W mojej cholernej drukarce znów coś się zchrzaniło i zaczęła drukować czarne kropki na normalnym wydruku. Normalnie mam to w rzyci, ale na przyszły tydzień mam mieć opowiadanie na polski. Jak to naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Kupić nową drukarkę/toner. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 ...niestety, ostatnimi czasy budżet leci na małe apgrejdy (upgrade to w moim przypadku sprawienie, żeby działał) kompa ;\ Da się coś z tym zrobić w domowym zaciszu (wyrzucenie przez okno wykluczam)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Złap za jakiś drogi alkohol i wyczyść dysze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Dzięki, poproszę mamę żeby mi kupiła ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi