4tk Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Przy logowaniu się od jakiegoś czasu zaczął mi się pojawiać błąd, który twierdził, że brakuje jakiegoś pliku, nie sprecyzował jednak jakiego. Kilka dni później po dwóch-trzech godzinach nolajfienia zaczyna się odliczanie do wyłączenia komputera, rzekomo przez nieoczekiwane zakończenie pracy Automatycznego Uruchamiania czegoś tam (chyba procesów). So, w czym rzecz/Jak to naprawić? Screena nie dam, bo jest pewien paradoks. Odliczanie każe mi zapisać wszystko, co do tej pory zrobiłem, ale gdy próbuję coś zapisać twierdzi, że coś tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 standardowa procedura jesli nei wiesz czy to sprzet czy oprogramowanie (dziewczynie pomoglo): napraw system, nie koniecznie formatuj ale z plytki instalacyjnej windowsa zamiast instalowac system naprawiasz go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Mogę prosić opcję dla pirata który jest plebsem i zgubił swoją płytę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 sciagnij panie piracie system z netu(koniecznie dokladnie ta sama wersja co masz teraz), wypal i sie ciesz [offtop] 4tk i temat bez spamu? [/offtop] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 1 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Dokladnie ta sama wersja = ten sam SP i ta sama aktualizacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 YXE choć tu i wlep temu panu bana za piractwo! parszywy złodziej : o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 YXE choć tu i wlep temu panu bana za piractwo! parszywy złodziej : o Twoja sygna też najwyraźniej nawołuje do zbanowania ciebie :psichix: Dokladnie ta sama wersja = ten sam SP i ta sama aktualizacja? Tak powinno działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 No to mam pecha, bo gdy raz mój nieogarniający brat włączył aktualizację i -Bogu dzięki! - skończyło się miejsce na C i aktualizacja stanęła na mniej więcej 3/4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi