bartas Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Siemka, co sądzicie o dostawcy internetu Netia? Teraz mam neta (wstyd się przyznać) 512 kb/s za 60zł, a w Netii dostałem ofertę że za 20 mb/s będę płacił 70zł. Koleś z Netii przychodzi za jakieś 10 min. i do tego czasu powinienem się zdecydować, więc proszę o szybkie odpowiedz ;) Generalnie zależy mi na braku lagów w grach, szybkim transferze, dobrej stabilności (tzn. mało awarii) i ew. zewnętrznym IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Zapytałbym gościa, powinien się orientować i Ci powiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 19 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Ale to ich pracownik, więc wiadomo że będzie zachwalał. Mi zależy na opiniach użytkowników, może ktoś tu z Netii korzysta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Ale to ich pracownik, więc wiadomo że będzie zachwalał. Oj właśnie nie. To od pracownika się dowiesz jakie awarie są i jak wszystko jest załatwiane po ich stronie. Wystarczy umiejętnie zapytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi