kubal09 Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Poszukuje grafika 3d, który zrobiłby mi krótki max 20 sek. filmik zapowiadający gre. Szczegóły podam gdy ktoś się zgłosi. Pozdro. Kubal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 20 co filmik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Tam miało być 20 sec. Już poprawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Odświeżam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Odświeżam ponownie ponieważ nikt nie pisze, a jest mi to bardzo potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Szczegóły podam gdy ktoś się zgłosi Odświeżam ponownie ponieważ nikt nie pisze, a jest mi to bardzo potrzebne.Najpierw podaj szczegóły to może akurat ktoś się zgłosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Jak ci to jest tak bardzo potrzebne to daj trochę kasy to będziesz miał kilka ofert... graficy 3D nie są tani... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Zwlaszcza ty, zelman : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 A ić na dżewo... Ja i 3D... ja nie pakło, żeby gadać bez sensu... i nie podejmę si tego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 co to jest dżewo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 myśle, że to była wypowiedź stylizowana na taką o lekkim zabarwieniu komediowym :). ONTOP: Nikt Ci nic nie zrobi puki nie podasz jakichś konkretów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Dżewo to takie drzewo, ale zamiast mówić drzewo, mówi się 'krótkie 'dż'', jak w dżdżownicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi