Elevator Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Tytuł: Alloider Gatunek: Zręcznościówka Opis: Gracz przybiera postać FFFFFF światła, które unika złych, kolorowych demonów. Demony te zostały wygnane z piekła, gdyż chciały ukraść wszystkie barwy RGB. Download: Wersja 0.2, działa na Windows XP. Rozmiar pliku: 7,89 MB Autorzy: Programowanie: Ja Fabuła: Ja Grafika: Ja Muzyka: Google :D Screeny: http://img522.imageshack.us/img522/1139/24365879.jpg http://img46.imageshack.us/img46/9954/35437532.jpg Jest to pierwsza odsłona mojej pierwszej opublikowanej gry. Przepraszam za tak krótką fabułę, ale nie mogłem niczego więcej wymyślić do gry na 5 minut... 0.2: - zmieniony wygląd menu - zmienione dźwięki i muzyka - działa na Windows XP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Czy mi się wydaje, czy przycisk: "Nowa gra" , " Wyjście" i klawisz esc i w ogóle nic w tej grze nie działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Nie wiem jakim trafem, ale mój znajomy ma tak samo, jednak mi działa każdy przycisk. Masz może XP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Nie wiem jakim trafem, ale mój znajomy ma tak samo, jednak mi działa każdy przycisk. Masz może XP? No raczej nie inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 A więc, sprawdziłem, przyciski nie działają na XP. Nie mam pojęcia jak to naprawić :D, jednak jeśli ktoś wie i ma zamiar się podzielić wiedzą - chętnie wysłucham :P. Tymczasem szczęśliwym użytkownikom Visty szczególnie polecam ten tytuł ^^. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 skompiluj to pod windowsem xp... E:Jak chcesz to podeślij to skompiluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bidziu890 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 mi antywirus wykrył jakiegoś wirusa :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muchaszewski Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Na XP on nie widzi okna tylko to co jest pod nim. Wyłącz tryb pełno ekranowy i jeśli coś zmieniałeś w Global Game Setting to przywróć na oryginalne. Errors i Loaging możesz zostawić jak masz :P Powinno zadziałać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artengo Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Po screenach wydaje się być fajna ale... Nie działa na XP :( Jak będzie działała to zobaczę całość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Wersja 0.2 działa na XP, link zaktualizowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Toto takie ciut przynudnawe jest... ale oprawa ładna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Ale proszę zuploaduj to na gmclanowy up z innego nie ściągam gier które są mniejsze niż 30mb :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Nie bój nic, możesz ściągać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi