Draconis Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Witam Nie mam pojęcia czy miejsce, w którym to piszę jest prawidłowe lecz pozostałe tematy zdawały się mi być mniej odpowiednie do tego co chcę uzyskać. (tu powinienem coś wstawić bo trochę głupio przechodzić bezpośrednio do pytania lecz nie mam pomysłu co) Czy (i jeśli tak to jak) jest możliwe utworzenie twardego dowiązania do pliku znajdującego się w archiwum? Ewentualnie jakaś inna metoda sprawiająca, że edytując określony plik automatycznie zmieniałaby się zawartość odpowiedniego pliku w archiwum, konkretnie w .jar Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 4 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Jaki system? Windows czy posixowy? Jeśli ten drugi, to trzeba by było sprawdzić czy do FUSE jest jakiś dodatek mapujący pliki w jar, ale chyba raczej nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draconis Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Powinienem napisać, Windows, ' Konkretnie Win7 Starter, z którego nie mogę niestety zrezygnować jeszcze przez parę miesięcy (chyba że kupiłbym lepszą wersję) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi