Exigo Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Nie wiem co jest. Pobrałem sobie nową wersje [wcześniej było w porządku] środowiska c::b, założyłem projekt opengl, kompiluje i pod "#include <gl/gl.h>" "gl/gl.h: No such file or directory". Wszystkie headery pod tymi ścieżkami są, więc - właśnie, więc co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 sprawdź czy moze nie jest czule na wielkosc znakow. z tego co pamietam to C::B mial foldery i pliki OGLa duzymi literami pisane. ale nie wiem, strzelam, bo tego problemu nie mialem w tym IDE. mozesz tez sprawdzic czy sciezki w opcjach projektu / programu prowadza do tych wlasnie plikow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 27 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 A jednak. Okazało się że ścieżka do MiniGW stworzyła się niezależnie od ścieżki instalacyjnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi