Sev69 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Tytuł: Battle of Fates Gatunek: strategia(?) turowa Opis: Jest to turówka w której ważną role odgrywa szczęście.Grać można tylko w dwóch graczy albo sam ze sobą ale to raczej będzie nudne.Fabuły nie ma bo jest niepotrzebna.Naprzeciwko siebie są dwa zamki które nasyłają na siebie swoich wojaków.Gracz co turę musi użyć "Koła Przeznaczenia" , które jest kwadratowe.Losujesz sobie w nim jakiś bonus lub jednostkę.Można też raz na turę kupić coś z koła.Innowacją jest to że nasi wojownicy zamiast głupio się okładać nawzajem prowadzą ze sobą mały pojedynek w którym wygrana zależy od przychylności losu.Poruszają się sami o mały dystans co turę. Jest to wersja beta ze szkaradną grafiką(wciąż poszukuję grafika wiec jak są chętni to nie czekać,tylko zgłaszać się na moje GG).Niedostępna jest w niej jedna jednostka do kupienia, bo jeszcze jej nie zrobiłem.Proszę też o zgłaszanie błędów jakie wystąpią w grze.Znanym błędem jest zacinanie się koła podczas losowania, nie należy w tedy panikować , należy za to wcisnąć przycisk tury i z powrotem czerwony przycisk losowania.Nie wiem czemu owy błąd występuje i nie potrafię go naprawić, mówi się trudno. Pod F1 oczywiście dokładniejsze instrukcje. 27.10.2010 - Zrobiłem mały update. Autorzy: Jest tylko jeden : Sev69 Screeny: -------------------->Download<-------------------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muchaszewski Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Mogła być fajna gierka a tu lipa. Nie mogę zjechać mieczem do czerwonego przycisku. Hamuje mi tak na napisie tura. Mam rozdzielczość monitora 1024/600. Przydało by się zrobić pod mniejszą rozdzielczość, albo wykombinować jakieś skalowanie pozycji myszki do danego ekranu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Aż tak trudno zrobić ai to tak nieskomplikowanej gierki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Nawet flashowe age of war, które jest prawie tym samym ma AI. Czekam aż dodasz. Póki co bez oceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sev69 Opublikowano 25 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Coś cie się rzucili tak na to AI ? :huh: Zamierzam je zrobić dopiero w pełnej wersji , poza tym to w końcu :beta: , coś zablokowane być musi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 To, że bez ai nawet nie będę ściągał, bo samemu ze sobą grać nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sev69 Opublikowano 26 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 PCtowcy nie są chyba takimi smutnymi ludźmi że nie znajdą drugiego człowieka lub chociaż kota , który by z nimi wypróbował tę grę. ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Co z tego że beta. AI w takiej grze to wymóg, toteż jedna z rzeczy które już w becie musiałyby się poprawić. To jak w strzelance dać betę bez broni, strzelania i ginięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sev69 Opublikowano 26 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 No dobrze AI zostanie wprowadzone w najbliższym miesiącu. Jednak tak czy siak zachęcam do sprawdzenia gry. :thumbsup: E:Wiecie co , zdecydowałem jednak że nie dodam SI.Czemu?A bo nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi