MXQ Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Tytuł:Col blockGatunek:LogicznaOpis:Gra polegająca na dostaniu się do pola mety określonym szlakiem. Dostępny także edytor map. W późniejszych planszach dostępne są nowe elementy rozgrywki. W wersji 0.1 dostępne tylko 8 plansz. W pełnej wersji ukaże się ich 70 w tym nowe elementy rozgrywki. Gra w języku angielskimDownload:[MediaFire]Sterowanie: W grze: Strzałki - poruszanie się.W edytorze: PPM - stawianie klocka LPM - usuwanie klocka Scroll - zmiana postawianego klockaTwórcy:Programowanie:MXQGrafika:MXQTestowanie:Jerry95Muzyka:Szw75Video:Szw75Screen'yMenuGraEdytorWszelkie problemy, elementy do poprawienia proszę tutaj zgłaszać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Dość ciekawa gierka, na razie jestem 5 planszy, nie podoba mi się to password trudno to spamiętać. 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 20 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 z tymi passwordami to pewnie wina że są to słowa po angielsku, pewnie po polsku łatwo by było zapamiętać, ale przecież gra jest w jęz. ang. heh 170 wyświetleń - 2 posty ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamparampa Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 według mnie powinieneś usunąć ten limit czasowy (ewentualnie wydłużyć), bo skoro to logiczna gra to powinien być czas na zastanowienie się, a takie skuwanie jak za długo stoisz w jednym miejscu jest bardzo denerwujące. No i mogłoby być zawsze gdzieś pokazane jakie kolory mają po sobie następować, bo można zapomnieć a dzięki temu mógłbyś w dalszych planszach zmieniać i dodawać kolory. Poza tym fajny pomysł i jestem ciekaw pełnej wersji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 22 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 w prawym górnym rogu jest pokazane jaki kolor jest następny, więc wcale nie trzeba tego znać na pamięć, a co do czasu to go trochę wydłużę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Zagrałem i powiem tak: - przydałaby się taka pierdółka w menu, że kursorem mogę odganiać latające kwadraciki :P - pola w menu powinny mieć maski, bo teraz trzeba kliknąć dokładnie w literkę - powiększ te figury, bo na fullscreenie cholery za małe są a na tak wielką planszę z grą to kpina takie małe sprity - gra dla mnie nie jest grą logiczną, bo pokazywany jest tylko jeden następny kwadracik i to raczej gra "prób i błędów" (gdyby ja to robił zrobiłbym na początku planszy pojawiającą się u góry sekwencję) - jak będzie mało tekstu, to daj polski/angielski do wyboru - skoro już robił wybór plansz, pokazuj po najechaniu co to za plansza Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Pomysł fajny, ale czas na wykonanie ruchu skopany. Zmień na ogólny czas do przejścia a nie dla określonego ruchu, bo dostaję oczopląsu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Jak dla mnie czas jest okej, już przeszedłem całą grę, czekam oczywiście na pełną wersje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 22 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Zagrałem i powiem tak: - przydałaby się taka pierdółka w menu, że kursorem mogę odganiać latające kwadraciki :P - pola w menu powinny mieć maski, bo teraz trzeba kliknąć dokładnie w literkę - powiększ te figury, bo na fullscreenie cholery za małe są a na tak wielką planszę z grą to kpina takie małe sprity - gra dla mnie nie jest grą logiczną, bo pokazywany jest tylko jeden następny kwadracik i to raczej gra "prób i błędów" (gdyby ja to robił zrobiłbym na początku planszy pojawiającą się u góry sekwencję) - jak będzie mało tekstu, to daj polski/angielski do wyboru - skoro już robił wybór plansz, pokazuj po najechaniu co to za plansza Pozdro -nie :twisted: -maski dorobię -to będzie raczej trudne, ale się postaram -a dla mnie logiczna -nie wiem czy zrobię -roger that Pomysł fajny, ale czas na wykonanie ruchu skopany. Zmień na ogólny czas do przejścia a nie dla określonego ruchu, bo dostaję oczopląsu być może poprawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi