ALT Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Potrzebuje: -Grafiki drzew,szerokość 32pixeli wysokość 40pixeli -Grafiki domków,rozmiar taki żeby dało się rozłożyć na tilesy 16x16(a'la pokemon) -Trawę 16x16 -3 postaci rycerze,jeden w srebrnej,drugi w złote,trzeci w brązowej zbroi,wymiary 16x16(chodzenie w lewo,prawo,przód,tył i atakowanie mieczem jako można) wszystko w perspektywie pokemonów Edit:Gra będzie na pewno mam już 70% kodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Jaki rzut? Nie oglądam pokemonów i wszystko w perspektywie pokemonów zbytnio nic mi nie mówi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Fajnie, ze gra będzie, ale co z tego, jeśli nie dasz kredek...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 17 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 będą kredki,a jeżeli chodzi o perspektywe to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Nie możesz wziąć grafiki z pokemonów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 17 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Nie,nie ma tego co potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Nie możesz wziąć grafiki z pokemonów? No a gdzie w pokemonach widziałeś rycerzy?? Też kiedyś kombinowałem żeby zrobić taką gierkę ale po co Ci animacja ataku nie prościej walkę byłoby rozwiązać tak jak w pokemonach?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 RPG Maker? VX(kwadratowe postacie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 18 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Mam,dzięki,chciałem ich użyć ale rpg makera nie miałem,thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi