Grygorz Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Narazie gra prezentuje sie kiepsko(chodzi tu o grafike i brak muzyki ani efektów dzwiekowych)-wersja alfa fabuła- W twoim miescie utorzono nowy klub poker(pilkarki poker). W całym miescie o tym głosno. Gra całkowicie sie rózni od standardowego pokera. Na wejscie płacisz 1000. Piłke wystrzela maszyna. Za kazda obraniona bramke dostajesz 100. Tura bronienia sie kończy w momencie wpuszczenia gola. wersja alfa a to dlatego ze chcem wiedziec znac wasza opinie czy warto nad nia dalej pracowac pozdro link do gry- http://www.freegames.ovh.org/pilkarski_poker.exe ps. Mój rekord to 13500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grygorz Opublikowano 9 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 czemu nikt sie nie wypowiada widac chyba to nie wypal (sory za brak koncowek -jestem na linuxie i nie mam czcionek pl) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Po 1 zmień koniecznie wygląd menu bo nie idzie sie doczytac! Po 2 słaba grafika postaraj się o coś lepszego. Po 3 za mała rozdzielczość! Ogólnie pomysł dobry ale gorzej z wykonaniem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi