propaganja Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Więc tak, wpadłem na pomysł, nie wiem jeszcze czy dobry, okaże się jak juz odpowiecie. Chodzi o to żeby zrobić gierke 'drużynowo', ale w sposób taki: 1.Najpierw trzeba wymyśleć fabułę, świat, postacie, itp. 2.Dalej trzeba wykminić ile osób będzie wkręconych w ten projekt i kto to będzie 3.Dalej trzeba podzielic dane fragmenty gry na wszystkich chętnych twórców 4.Każdy robi 1 misję na swój sposób (może to być minigierke, platformówa, skradanka, strzelanka, cokolwiek, ważne żeby występowały wspólne postacie w każdej części, nie ważne jest żeby gierka była 'rodzajowo spójna' jeśli wiecie o co mi chodzi) 5.Potem każdy śle swoją część do wybranego twórcy i on za pomocą merge game i kilku innych technik łączy wszystko w jedną całość i ew. dodaje jakieś napisy początkowe, końcowe, itp. Co wy na to? Jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 to już chyba 4 taki pomysł i żaden niewypalił :prop: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 27 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 to już chyba 4 taki pomysł i żaden niewypalił :prop: tak? sorry nie wiedzialem ze sie powtarzam... Szkoda chętnie wziąłbym udział w takim projekcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Poszukaj na forum - jest tego dużo. Ja zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi