ALT Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Potrzebuje TILES'ów z gry Pokemon LeafGree,nie gotowych route,tylko podzielone na tilesy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neros Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Z moich dostępnych tajnych źródeł wydłubałem takie oto Tilesy Nie wiem czy ci przypasują ale prosz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 CZŁOWIEKU! Na tym można całą mapę do RPG zrobić. Edit: można tego używać ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Nie, bo przyjdzie zły Pikaczu i cię ztunderboltuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neros Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 No jasne, że można. Używajcie sobie, mi to nie potrzebne, praw autorskich nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Jesli pokemony nie maja praw autorskich, to moj ojciec ma w szafie ukryty zapas pokeballow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Spytaj taty, czy mi da jednego. A pokemony mają prawa autorskie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 No... ostatnio widziałem Charmander -a, jak się bawił w ognisku, ale nie miałem gdzie go schowaać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Wiesz, ja widzalem mudkima gdy sobie plywalem w basenie, tutaj przyszedl abra i go teleportnal : / Na GMC jest jakis przyklad chodzenia pokemonow, ale z free grafika by tymon jesli sie nie myle : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi