ALT Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Da ktoś linka do Portal Guna do Garry Moda,wszystkie nie działają,albo nie mają tekstur lub portale są niewidzialne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Kup portal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Nie nie Vader, nie przesadzaj aż tak. Przecież już można ściągnąć za free ze steam'a, nieprawdaż? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Jak sie ma Nvidie. Moze on ma karte od AMD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 lol I am vader ? Ja jakoś mogłem ściągnąc portala DLA ATI, ba nawet mój kolega, który posiada karte INTEL może ściągnąć portala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Nickolasie Ty mój, ale mu chodzi za pewne o to że karta ATI źle tekstury wyświetla :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 aj tam, u mnie jakoś normalnie wyświetla, ważne że działa ! :D dobra koniec ot ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Koloryzujecie, nie że zaraz nie działa, tylko nie jest kompatybilne. To różnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 http://www.garrysmod.org/downloads/?a=view&id=108444 może to zadziała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi