Morro Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Dzisiaj na programowaniu, jako że przerabiamy jeszcze algorytmy, zapanowała wśród tych, którzy znają możliwości cmd i połączenia LAN trochę lepiej, moda na reset komputera ze śmiesznym tekstem (shutdown -r -m \\ścieżka sieciowa). Więc mam pytanie, czy można w jakiś sposób przekierować taki "atak" albo się przed nim ochronić? :D Myślałem nad odłączeniem połączenia lokalnego, ale bez tego nie ma neta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Nie wiem, ale mogę ci śmiesznego bata wysłać, chcesz? jeszcze algorytmy, zapanowała wśród co zapanowało? grypa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 21 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 zapanowała wśród tych, którzy znają możliwości cmd i połączenia LAN trochę lepiej, moda na reset komputera ze śmiesznym tekstem I ta, możesz mi śmiesznego bata wysłać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 http://www.speedyshare.com/files/24347159/s.bat prosze bardzo eh na win7 nie jest taki śmieszny, jak chcesz śmieśniejszy to pisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi