zelman Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Ostatnio ściągłem blendera i takie cóś zrobiłem (wiem, że brzydkie i kanciaste): I moje pytanie brzmi następująco: jak nałożyć na to teksturę? Próbowałem coś na karcie shadingu, ale dupa. help Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 polecam: link wiem, że nieładnie odsyłać gdzie indziej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 url Tu masz cały proces tworzenia ludzika wraz z teksturowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 17 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Dzięki! Okazuje się, że byłem niedaleko dodania teksturki :) Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi