GMTraker Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Mam problem z RO taki błąd: Build RedOrchestra_Build_[2005-11-27_10.48] OS: Windows NT 6.1 (Build: 7600) CPU: AuthenticAMD Unknown processor @ 3214 MHz with 4079MB RAM Video: ASUS EAH5670 Series (1036) Error setting display mode: CreateDevice failed (D3DERR_INVALIDCALL). Please delete your RedOrchestra.ini file if this error prevents you from starting the game. Historia: UD3D9RenderDevice::UnSetRes <- CreateDevice <- UD3D9RenderDevice::SetRes <- HandleBigChange <- UD3D9RenderDevice::Lock <- UViewport::Lock <- UWindowsViewport::Lock <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- Level Bez tytułu <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 4C576C61 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Please delete your RedOrchestra.ini file if this error prevents you from starting the game. Zrobiłeś to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 15 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 dalej to samo, jeden ekran czarny drugi mryga raz pulpitem raz eksplorerem raz steamem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Spróbuj może przeinstalować DirectXa lub sterowniki karty grafiki (z naciskiem na dx). Niby pierdoły takie, ale czasami pomaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 15 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 dzisiaj był instalowany i była wymieniana karta graficzna na mocniejszą, więc raczej nie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 A może jednak TO i ta karta z tak starą grą sobie źle radzi? Jakaś zgodność czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 z tak starą grą Data wydania Świat: 14 marca 2006 A poza tym, znalezione na sieci rozwiązanie: W RedOrchestra.ini znajdź podobne linijki i zamień je tym: [Engine.Engine] RenderDevice=D3D9Drv.D3D9RenderDevice ;RenderDevice=D3DDrv.D3DRenderDevice ;RenderDevice=Engine.NullRenderDevice ;RenderDevice=OpenGLDrv.OpenGLRenderDevice ;RenderDevice=PixoDrv.PixoRenderDevice Jak co, to szukaj tutaj dalej: http://forums.tripwireinteractive.com/forumdisplay.php?f=11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 16 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 wymieniłem sterownik na najnowszy(się nie kłócić, jak ku**a mam rację to mam), linijki od marmota też nic nie dają... E:Ustawiłem zgodność, i wyłączyłem efekty aero, czemu wcześniej na to nie wpadłem... zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi