IamTheLaw Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 A co do rozmiarów wszechświata: Moim zdaniem generuje się dynamicznie. Tak jak w MC. To już wiem czemu w swoim pokoju stawiam bloczki i nie śpię w ogóle, a w nocy atakują mnie potwory. A świat powstaje tak, że najpierw rośnie do wielkich rozmiarów, aż w końcu zaczyna się kurczyć, do takiego stopnia, że bardziej nie może więc znowu się zaczyna rozszerzać i tak dalej. Tylko problemem jest to, skąd się wzięło coś z czego się rozszerza i czym jest to napędzane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 A w sumie, co was to ?? I tak poza Ziemią nigdzie nie będziecie O_o' . Brawo, kolejny kompletnie nic niewnoszący post. Fakt, że temat znajduje się w Valhalli nie upoważnia Cię do naciskania przycisku "Wyślij" po wklepaniu w pole formularza byle jakiej, idiotycznej uwagi. Maximal Dla mnie, twój komentarz jest niepotrzebny i idiotyczny. I dlatego to nie ty jesteś moderatorem. Nie pyskuj. Woock Bo dostanę warna? No nie żartuj... Jakby mi jeszcze na tym zależało ;/ . Poza tym, nie widzę w regulaminie punktu "nie pyskuj do..." :* Na byciu moderatorem też mi nie zależy : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Ja będę astronautą, więc będę gdzieś w kosmosie. Lub przynajmniej tak myślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi