pamparampa Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Witam! Czy jest jakiś sposób, żeby ustawić u jednego użytkownika na komputerze inną rozdzielczość niż u drugiego (w windows vista)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Tak. Ustawić jednemu taką, wylogować się, zalogować na drugiego i drugiemu na inną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamparampa Opublikowano 5 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 No tak próbowałem w ten sposób i problem polega na tym, że jak przechodzę z jednego użytkownika na drugiego to jest ok, każdy ma taką rozdzielczość jaką chce, ale jak uruchamiam od nowa komputer to mi ustawia w obu taką samą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 a zegarki też ci zeruje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamparampa Opublikowano 5 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 nie, zegarków mi nie zeruje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 @pamparampa To była ironia :) Może poszukaj jakiś programów do zmiany rozdzielczości, które będą pamiętać, który użytkownik co używał i będą przełączać. Chyba w sterach NVidii było coś takiego, ale nie wiem czy dalej jest Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Nie doctor, to nie była ironia... <_< Może mu po prostu podtrzymywanie pamięci eeprom siadło. Ale skoro zegarka nie zeruje to nie to. Może masz źle skonfigurowane poprawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi