Alternative Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Kiedyś w phunie normalnie bawiłem się wodą, aż raz pewnego dnia woda zaczęła skakać jak szalona! Gdy naleję wodę przez sekunde normalnie pływa, nagle zaczyna latać odbijać się, nabierać wielkiej prędkości każda pojedyncza cząsteczka, jakby miała sprężystość 5.000! Reinstalowałem, i nic jak to naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wallmart Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Ściągnij Algodoo, nowa wersja phuna z nowymi ficzerami i ogolnie lepsza... kto w tych czasach bawi sie phunem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 4 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 mam Algodoo Phun Edition wersja 5.28, myślałem że Algodoo to firma która phuna zrobiła xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 ..lub usuń plik config,gra sama go stworzy i resetuje w nim ustawienia do poprawnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi