cozajeden Opublikowano 23 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2004 Gdy wpisuję skrypt get_open_filename(), to otwiera się okno, w którym wybieram plik. Czy istnieje w GM, i jaki to skrypt, który pozwoli żeby plik został otwarty automatycznie, a nie po przez wybór? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 23 Lipca 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2004 file_text_open_read(fname) Szukałeś nie w tym dziale helpa co potrzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozajeden Opublikowano 23 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2004 nie chce działać napisz w jaki sposub wpisać fname jeśli plik jest w tym samym folderze co gra i ma nazwę trafex.php, bo wyświelta mi się że trafex jest nie prawidłowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 25 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2004 nie chce działać napisz w jaki sposub wpisać fname jeśli plik jest w tym samym folderze co gra i ma nazwę trafex.php, bo wyświelta mi się że trafex jest nie prawidłowe. <{POST_SNAPBACK}> Spróbuj wpisać: file_text_open_read('trafex.php'); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2005 Mi w GM 5.3a działa : file_open_read('Plik.cos'); Nie wiem jak ale działa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 19 Stycznia 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2005 Tymon, przeczytaj regulamin. Nie odświeżamy starych tematów, a ten jest sprzed pół roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi