Paqoo Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Czy ktoś mógłby umieścić mój baner na swojej stronie www? Znajduje się on na www.rockgames.pl po prawej stronie. Chciałbym zobaczyć jak to wygląda. Oczywiście, jeśli Twoja strona jest dosyć profesjonalna - nie będziemy tych banerów usuwać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Czy ktoś mógłby umieścić mój baner na swojej stronie www? Znajduje się on na www.rockgames.pl po prawej stronie. Chciałbym zobaczyć jak to wygląda. Oczywiście, jeśli Twoja strona jest dosyć profesjonalna - nie będziemy tych banerów usuwać! Paqoo - poświęć ułamek czasu, który poświęcasz na zakładanie durnowatych tematów, na robienie gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Ciekawe jak to wygląda na czarnym tle? Czy jest białe obramowanie!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 ...i ty chcesz się za jakikolwiek projekt brać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 No sory ale na onet.pl takiego banera nie wstawie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Oferta jest aktualna. Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Coraz częściej nachodzi mnie myśl że paqoo nie jest aż tak głupi, a tylko takiego udaje i spełnia się w roli trolla roku, bo mimo że śmieci i powoduje kłótnie to nadal go nie zbanowaliśmy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 wybór co z tym zrobić należy do was - administratorów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Przepraszam i obiecuję poprawę. Postaram się myśleć kilka razy przed napisaniem jakiegokolwiek tematu. Mam nadzieję, że moja wina zostanie odpuszona jak na spowiedzi :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi